Selecteer een pagina

We are bold

“Creativity is a wild mind and a disciplined eye”

-Dorothy Parker-

Ons verhaal

Interieurstudio Bold is in 2017 opgericht door Franca de Jonge en Peter-Jan van Es. Franca, die vanaf 2008 haar eigen studio Villa d’Esta heeft, wordt in 2014 gevraagd door Peter-Jan om samen zijn woning in te richten. De vriendschap die ontstaat en de gedeelde passie voor interieur resulteert in de oprichting van Interieurstudio Bold. Door onze krachten en talenten te bundelen willen wij onze liefde voor wonen en design omzetten in prachtige interieurs waar de klant zich écht thuis voelt.

Franca de Jonge

Franca de Jonge

Interieurarchitect

Nadat Franca in 1998 haar studie Architectonische Vormgeving aan de KABK in Den Haag afrondde, heeft ze werkervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus in binnen en buitenland. In 2008 start ze villa d’Esta. Franca weet als geen ander de knelpunten van een ruimte te lezen en van daaruit tot een creatieve oplossing te komen.

“Ik vind het belangrijk dat een ruimte vanuit een kloppende basis wordt opgebouwd waarbij ik veel waarde hecht aan de ruimtelijke werking van kleur.”

Peter-Jan van Es

Peter-Jan van Es

Interieurontwerper

Naast zijn werk als luchtverkeersleider op schiphol ontwikkelde Peter-Jan een groeiende passie voor interieur. In de studio kan hij zijn liefde voor techniek en design combineren door telkens op zoek te zijn naar de nieuwste mogelijkheden. Zo verzorgt hij onder andere de 3D visuals en besteedt hij extra aandacht aan afwerking en detaillering.

“Ik heb een grote voorliefde voor het effect wat verschillende soorten materialen en verlichting hebben op de ruimte.”