Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

Zie niet hoe het is, maar hoe het kan zijn

1. We luisteren en analyseren
Al onze projecten beginnen met een gesprek, om goed te begrijpen wat de wensen en
behoeftes zijn. We luisteren en stellen vragen net zolang tot dat we een helder beeld hebben
van alle praktische, technische en creatieve uitdagingen. Dit verwerken we tot een programma van eisen waarin alle actiepunten van de opdracht in staan, gecombineerd met een offerte.

2. We vinden de beste oplossing.
We vertalen de opdracht naar een conceptontwerp, dat krachtig genoeg is om de ruimte te transformeren. Dit ontwerp biedt logische oplossingen voor alle functies. Vanuit de plattegrond ontstaat een heldere routing, een lichtplan en verschillende zones. We visualiseren het concept, delen het met onze klant en passen het aan indien nodig. Wij zijn pas tevreden als het concept de identiteit van onze klant weerspiegelt en past binnen het budget.

3. We werken het plan uit.
Zodra het concept is goedgekeurd, werken we het ontwerp verder uit. We verbinden zones door materiaal- en kleurkeuzes of geven deze juist een geheel eigen sfeer. Het lichtplan ondersteund deze keuzes. We kiezen materialen voor vloeren, muren en overige elementen zoals de keuken, badkamer en al het andere dat de ruimte nodig heeft. Vaak ontwerpen we ook op maat gemaakte meubels. We presenteren ons ontwerp met tekeningen, materiaalbladen, visuals en een 3D-model om in rond te kijken en de ruimte te ervaren voordat deze nog bestaat.

4. Wij voeren het ontwerp uit.
Tijdens de realisatie van het project zijn we centraal aanspreekpunt. We stellen, aannemers, constructeurs, bouwers en vakmensen uit ons netwerk voor; bedrijven en mensen die zorgen voor een uitstekende uitvoering. We houden de uitvoering nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat de identiteit die we op papier hebben ontworpen, net zo wordt zoals we het bedoelt hebben. Wij zorgen ervoor dat onze klanten, tevreden klanten zijn.